woensdag 31 juli 2013

Maandag 29 en dinsdag 30 juli 2013 - Vic doet z'n best, maar het kost toch nog wat moeite

De voorbije twee dagen bleef Vics situatie stabiel - we hebben dus niet veel te vertellen deze keer :-). Hij heeft steeds minder schommelende saturaties. De doktersassistente bevestigde vandaag dat de vochtafdrijvende medicatie waarschijnlijk één van de volgende dagen stopgezet wordt.

Het drinken verliep gisteren eerder moeizaam - nadat hij zich meermaals verslikte, werd beslist om de volgende voeding volledig via de sonde te geven i.p.v. via de fles. Vandaag is Vic echter weer op de goede weg. Zijn gewicht bleef gisteren en vandaag wel stabiel (+/- 2100 gram), maar hij krijgt alleszins voldoende voeding, die nog steeds goed verteert. We verwachten dat hij de volgende dagen terug meer zal bijkomen, want er is niet direct een verklaring voor de stagnering (of misschien zitten de volle kakapampers er voor iets tussen). Hij groeit alleszins wel mooi mee met de curve.

Vandaag mocht Vic opnieuw genieten van een lekker warm badje. De foto's zijn een mooi bewijs, en volgend filmpje willen we ook zeker met jullie delen :-)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten