woensdag 24 juli 2013

Dinsdag 23 en woensdag 24 juli 2013 - De kaap van 2 kilogram bereikt!

Het is zover - Vic heeft de kaap van 2 kilogram bereikt! Vandaag verscheen er op de weegschaal 2002 gram... Nog 300 gram bijkomen en hij weegt voldoende om naar huis te gaan (maar moet dan ook nog aan andere voorwaarden voldoen: 36 zwangerschapsweken oud zijn, voldoende kunnen drinken en geen verdere ondersteuning/medicatie meer nodig hebben). Misschien kan hij dan binnen 2 à 3 weken naar huis... we wachten in spanning af!

Vandaag waste mama Vic in een klein waskommetje om overdracht van infecties via een gemeenschappelijk bad te vermijden. Toch was het kommetje vrij klein voor onze steeds groter wordende man :-) Hij genoot er alleszins opnieuw van.

Tijdens de borstvoeding had Vic vandaag constant saturaties van 99-100% (gedurende een half uur) - dat gaat dus ook steeds beter! 't Is wel even schrikken als hij zich verslikt; hij heeft dan wel wat tijd nodig om te recupereren. De voedingen verlopen zoals de voorbije dagen soms heel vlot, soms wat moeilijker, maar elke dag kan hij wat meer aan.

Nog even duiden waarom de lay-out van Vics dagboek veranderd is: onze contactgegevens zijn nu terug te vinden in de hoofding, want we merken dat er heel veel mensen die ons niet persoonlijk kennen dit blog lezen. Wie met vragen zit of ons wil contacteren, kan dat via bovenstaande links.








1 opmerking: